+31 (0) 6 26 16 40 38 stap-voets@live.nl

Welkom bij
Stap-voets

Hondenuitlaatservice en méér

Sinds 2009 verzorgt Stap-voets hondenuitlaatservices en wandelingen in de gemeentes Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland en Maasdijk.

Naast wandelingen en uitlaatservice in groepsverband kunt u bij ons ook terecht voor individuele wandelingen, gehoorzaamheidstrainingen en hondendagopvang.

Stap-voets is professioneel georganiseerd, opgeleid, gediplomeerd en gecertificeerd. U kunt er dus van op aan dat uw huisdier in goede handen is bij ons Stap-voets team.

Wandelen & uitlaten

We halen uw hond op (in de omgeving Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland en Maasdijk) en rijden naar de Vlaardingse broekpolder waar de honden worden uitgelaten op een (omheind) losloopgebied van ongeveer 2,6 ha groot, of ander losloopgebied, waar de honden kunnen rennen en ravotten.

Trainingen

Stap-voets verzorgt verschillende trainingen, zowel in kleine groep als privé. Zoals puppentraining, beginnersgroep(en) en gevorderde honden & baasjes. Basis- gehoorzaamheidsoefeningen, afleren (of hanteerbaar maken) van ongewenst gedrag en contactoefeningen. Op een neutraal, veilig terrein maken we gebruik van alle mogelijkheden en prikkels die de omgeving biedt.

Dagopvang

Stap-voets beschikt over een kleinschalige, fijne dagopvang waar de honden in huiselijke kring verblijven.

Er is veel belangstelling naar voor Dagopvang voor honden. Op dit moment hanteren we een wachtlijst. Natuurlijk houden we u op de hoogte als hier verandering in komt.

Sluiting ivm de komende feestdagen!

Sluiting ivm pasen! Wij gaan er met de komende feestdagen even tussenuit. De uitlaatservice en hondendagopvang zijn beiden gesloten op: * Goede vrijdag (vrijdag 2 april 2021) * 2e paasdag (maandag 5 april 2021) * Koningsdag (dinsdag 27 april 2021) * Hemelvaartsdag...

Lees verder
Paasdagen
Paasdagen

PASEN In verband met de paasdagen zijn wij GESLOTEN op maandag 13 April 2020. Vanaf Dinsdag 14 april staan wij weer voor u klaar voor een wandeling met u hond. Fijne Paasdagen voor iedereen En.... Stay safe

Lees verder
Gesloten met de feestdagen!
Gesloten met de feestdagen!

Wij zijn gesloten van maandag 23 december 2019 t/m vrijdag 3 januari 2020. Deze sluiting is van toepassing op de hondenuitlaatservice. Onze hondendagopvang heeft andere openings/ sluitingstijden. De laatste werkdag is vrijdag 20 december 2019 en onze eerste werkdag in...

Lees verder