Tess van der Leeden

Tess van der Leeden

Franchiseneemster hondenuitlaatservice Stap-voets

+31639007706


Sinds 1 maart 2015 werk ik als franchisenemer voor hondenuitlaatservice Stap-voets. Dit betekent dat ik mijn eigen klantenkring heb en ook mijn eigen hondenbus, waarin ik uw hond veilig en verantwoord kan vervoeren.

Vanaf jongs af aan wist ik later ‘iets met dieren’ wilde gaan doen. Na het behalen van mijn MAVO diploma heb ik de opleiding dierverzorging gevolgd. Tijdens deze 4-jarige opleiding heb ik diverse stages gelopen bij o.a. dierenwinkels, hondenpensions, trimsalons en hondenuitlaatservices.

Mijn diploma heb ik behaald en heb mijn kennis verder uitgebreid met het certificaat hondentrimster (theorie) en kynologische kennis (KK1, kennis over honden) en de opleiding voor hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus academie te Lelystad.

In oktober 2014 heb ik Sandra leren kennen, zij was op zoek naar een franchisenemer. Onze passie, ideeën en visie zijn hetzelfde, dus de keuze was snel gemaakt. Ik heb mijn baan opgezegd en op 1 maart 2015 gestart als zelfstandig ondernemer.

U kunt erop vertrouwen dat, met mijn kennis, ervaring, liefde voor uw huisdier en de samenwerking met Sandra, uw viervoeter in goede handen is. Wilt u persoonlijke informatie en kennismaken?

We honden