+31 (0) 6 26 16 40 38 stap-voets@live.nl

Stap-voets’ professionele partners

Dierenbescherming

De Dierenbescherming komt op voor alle vergeten, mishandelde en afgedankte dieren. Met concrete hulp & opvang en met acties & lobby creëren we een diervriendelijkere samenleving. Elk jaar worden talloze dieren mishandeld, verwaarloosd en gedumpt. Jouw steun is hard nodig.

Trimsalon Dushi

Trimsalon Dushi is een gezellige kleine trimsalon. Ik werk alleen, zonder personeel of stagiaires. Ik heb bewust gekozen voor een kleine trimsalon, waar het geen lopende band werk is en waar ik ruim de tijd en aandacht heb voor uw hond.

Ingis Art of Nature

Ingis Art of Nature is gespecialiseerd in professionele huisdierenfotografie. Naast honden en katten fotografeer ik ook paarden, konijnen en allerlei andere mogelijke huisdieren, zoals fretten of reptielen.

Vachtwerk Nederland

Wassen, borstelen, nagels knippen, scheren. Ieder ras is welkom, elk model bespreekbaar. Kruisingen en katten zijn ook welkom.

ReddingsHondenGroep Solferino

ReddingsHondenGroep Solferino is opgericht op 24 januari 2001 en is aangesloten bij de Internationale Rettungshunde Organisation (IRO).

PetCare Totaal

PetCare Totaal voor totale verzorging van uw huisdier, als u dat zelf even niet kunt. Voor de opvang, verzorging aan huis en uitlaatservice.

Hondentrimsalon Harig

Uw hond kan bij mij terecht voor onder andere knippen, plukken, ontwollen, scheren, maar natuurlijk ook alleen voor wassen. Ik werk alleen dus uw hond krijgt al mijn aandacht voor een relaxte trimbehandeling. Alle honden van rashond tot kruising en van groot tot klein zijn van harte welkom!

Hondenhotel James

Hondenhotel James is een kleinschalig hondenhotel in een landelijke omgeving. Van april tot oktober bieden wij vakantieopvang aan.

Dierenartsenpraktijk van Zwol

Dierenartsenpraktijk van Zwol is een praktijk met een gemoedelijke sfeer. Als team streven wij naar een goede begeleiding van u en uw huisdier. Ons doel is een zo lang mogelijk én kwalitatief goed dierenleven.

Honderonde

Uw hondenuitlaatservice in Rotterdam-Noord