Partners

Bekijk ook eens onze partners

De Dierenbescherming komt op voor alle vergeten, mishandelde en afgedankte dieren. Met concrete hulp & opvang en met acties & lobby creëren we een diervriendelijkere samenleving. Elk jaar worden talloze dieren mishandeld, verwaarloosd en gedumpt. Jouw steun is hard nodig.
website
Trimsalon Dushi is een gezellige kleine trimsalon. Ik werk alleen, zonder personeel of stagiaires. Ik heb bewust gekozen voor een kleine trimsalon, waar het geen lopende band werk is en waar ik ruim de tijd en aandacht heb voor uw hond.
website

Ingis Art of Nature is gespecialiseerd in professionele huisdierenfotografie. Naast honden en katten fotografeer ik ook paarden, konijnen en allerlei andere mogelijke huisdieren, zoals fretten of reptielen.
website
Wassen, borstelen, nagels knippen, scheren.
Ieder ras is welkom, elk model bespreekbaar. Kruisingen en katten zijn ook welkom.
website

We zijn eigenlijk een beetje wars van alle formele en klinische mooimakerij en geven de voorkeur aan een lage drempel in combinatie met een hoog gehalte vakidioterie.
website
Ron Stolk is als dierenarts werkzaam bij Dierenkliniek Zwarte Zee te Maassluis. Dagelijks passeren diverse patiënten zijn spreekkamer en dan is er regelmatig wel een patiënt die er ‘‘uitspringt’’.
website

ReddingsHondenGroep Solferino is opgericht op 24 januari 2001 en is aangesloten bij de Internationale Rettungshunde Organisation (IRO).
website
petcaretotaal
PetCare Totaal voor totale verzorging van uw huisdier, als u dat zelf even niet kunt. Voor de opvang, verzorging aan huis en uitlaatservice.
website

hondentripsalon_harig
Uw hond kan bij mij terecht voor onder andere knippen, plukken, ontwollen, scheren, maar natuurlijk ook alleen voor wassen. Ik werk alleen dus uw hond krijgt al mijn aandacht voor een relaxte trimbehandeling. Alle honden van rashond tot kruising en van groot tot klein zijn van harte welkom!
website
Hondenhotel James is een kleinschalig hondenhotel in een landelijke omgeving. Van april tot oktober bieden wij vakantieopvang aan.
website

Dierenartsenpraktijk van Zwol is een praktijk met een gemoedelijke sfeer. Als team streven wij naar een goede begeleiding van u en uw huisdier. Ons doel is een zo lang mogelijk én kwalitatief goed dierenleven.
website
Uw hondenuitlaatservice in Rotterdam-Noord
website