+31 (0) 6 26 16 40 38 stap-voets@live.nl
Hiep hiep Hoera…. Er is er 1 jarig!

Op 4 oktober 2009 heb ik (Sandra) de officiële start gemaakt en ben HUS Stap-voets begonnen. Inmiddels is dit 10 jaar geleden (de tijd vliegt) en dat moet gevierd worden.

Wat als een kleine onderneming is begonnen met 1 hond uit te laten is uitgegroeid tot een echt “bedrijf” met een franchise onderneming en personeel. Wie had dat gedacht?

Een inmiddels grote klantenkring, trouwe wandelgasten en medewerkers maken het mogelijk dat wij iedere dag vol plezier op pad gaan met de honden.

Om dit te vieren wil ik alle Stap-voets wandelgasten met hun baasjes uitnodigen op zondag 29 september 2019 om dit jubileum met ons te vieren. En natuurlijk vieren wij dit niet zomaar en maken wij hier met elkaar een leuke dag van voor baas en hond. Een dag welke helemaal in het teken staat van leuke, leerzame en actieve spelletjes voor baas en hond.  Wat gaan we doen?  Weet je wat nu zo leuk is…. jullie gaan het zelf doen samen met je hond!

Tijdens deze dag zullen er diversen workshops gegeven gaan worden waar je aan mee kunt doen zoals een behendigheidsbaan, detectiespeuren, doggydance en hoopers en nog veel meer. Er is een hondenfotograaf aanwezig en ook aan de jonge honden wordt gedacht want er is een ballenbak aanwezig voor speurspelletjes. Natuurlijk wordt er ook gedacht aan lekkers voor de honden en zal Discus aanwezig zijn en een heerlijke versnapering voor de baasjes.

De dag is verdeeld in een ochtendgroep van 10.00-13.00 uur en middag groep van 14.00-17.00 uur.

Laat even weten of je deze dag met ons wilt vieren en aanwezig bent. Mocht je voorkeur hebben voor het ochtenddeel of liever het middagdeel dan proberen we hier ook zoveel mogelijk rekening mee te houden met de indeling van de groepen zodat iedereen alle leuke workshops kan volgen.

Natuurlijk stellen we de veiligheid van de honden voorop en zijn wij ons ervan bewust dat niet alle honden elkaar kennen. Dit is dan ook de reden dat alle honden aangelijnd zijn op het veld en tijdens de activiteiten zal aangegeven worden of uw hond los kan (of niet).

Ook geldt op het hele terrein een opruimplicht.

Noteer de datum van zondag 29 september 2019 in je agenda en vier met ons deze leuke dag mee.

Wanneer je aanwezig wilt zijn horen we dit graag per mail via stap-voets@live.nl

Locatie: Hondenspeeltuin de Broekpolder in Vlaardingen

Een feestje wordt niet gevierd zonder traktatie! Er zal deze dag dan ook aan iedere bezoeker een leuke attentie uitgedeeld worden en wie weet maak je kans op een winnend lot welke in de goodybag wordt verstopt!

Wij wensen iedereen een fijne zomer toe en zien elkaar 29 september 2019!

Sandra, Andre, Jenny, Francien en Sacha