+31 (0) 6 26 16 40 38 stap-voets@live.nl

Services &
tarieven

Stap-voets werkt in de gemeente Vlaardingen, Schiedam, Maasland en Maassluis, en biedt de volgende services aan:

Wandelen & uitlaten

We halen uw hond op (in de omgeving Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland en Maasdijk) en rijden naar de Vlaardingse broekpolder waar de honden worden uitgelaten op een (omheind) losloopgebied van ongeveer 2,6 ha groot, of ander losloopgebied, waar de honden kunnen rennen en ravotten.

Trainingen

Stap-voets verzorgt verschillende trainingen, zowel in kleine groep als privé. Zoals puppentraining, beginnersgroep(en) en gevorderde honden & baasjes. Basis- gehoorzaamheidsoefeningen, afleren (of hanteerbaar maken) van ongewenst gedrag en contactoefeningen. Op een neutraal, veilig terrein maken we gebruik van alle mogelijkheden en prikkels die de omgeving biedt.

Dagopvang

Stap-voets beschikt over een kleinschalige, fijne dagopvang waar de honden in huiselijke kring verblijven.

Er is veel belangstelling naar voor Dagopvang voor honden. Op dit moment hanteren we een wachtlijst. Natuurlijk houden we u op de hoogte als hier verandering in komt.

Wandelen & uitlaten

Stap-voets haalt uw hond op (in de omgeving Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland en Maasdijk) en rijden naar de Vlaardingse Broekpolder waar de honden worden uitgelaten op een (omheind) losloopgebied van ongeveer 2,6 ha groot; of in een ander losloopgebied waar de honden kunnen rennen en ravotten.

Stap-voets laat uw hond uit in de omgeving van Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Dit zijn groene gebieden waar de hond lekker los kan en mag lopen, en waar ze zo min mogelijk overlast bezorgen voor andere mensen en/of honden. Uw hond kan lekker rennen en spelen met soortgenoten in groepen van 5 tot 10 honden.

Mocht uw hond echter niet-sociaal zijn naar andere honden dan is er ook een mogelijkheid om uw hond individueel uit te laten.

Slecht weer?

Bij slecht weer gaan de wandelingen gewoon door, want we worden niet tegengehouden door de weersomstandigheden. Tenzij er onweer in de lucht is of het om andere redenen voor ons en uw hond niet veilig is om ons buiten te bevinden. Ook kunnen de tijden van de wandelingen aangepast worden door de weersomstandigheden bijvoorbeeld bij extreme hitte of kou.

In het kort

 • Uw hond gaat me met de groepswandeling. De groep bestaat uit zo’n 5 tot 10 honden per groep.
 • Uw hond wordt opgehaald en weer bij u thuis handdoek-droog afgeleverd.
 • Een goede wandeling waarin uw hond al zijn energie kwijt kan.

Wandelen in kleine groep

De wandelgroep bestaat uit gemiddeld 5 tot 10 honden. Wij zorgen dat er altijd een geschikt speelmaatje voor uw hond aanwezig is.

Al met al een goede wandeling waarin uw hond al zijn energie kwijt kan. Maar waar de baas wel tegen (soms) vieze pootjes moet kunnen. Uw hond wordt handdoek droog weer thuisgebracht. Er is altijd vers drinkwater voor de hond aanwezig en ook lange lijnen en EHBO middelen zijn dicht in de buurt.

Individuele wandeling

Als uw hond niet sociaal is naar andere honden, is er een mogelijkheid om uw hond individueel uit te laten. Vraag naar onze mogelijkheden.

Puppenwandeling

Hondenuitlaatservice Stap-voets biedt ook een speciale puppenservice! Pups kunnen nog niet zo goed alleen thuis zijn en daarom neemt de puppenservice de pup de hele dag mee. Wij halen uw pup in de ochtend op. De pup geniet die dag van zowel de ochtend als de middagwandeling (evt met puppenbuggy). Wij houden natuurlijk rekening met de wandeltijd van de pup daar deze nog geen volledige wandeling mee mag lopen. Tussen de middag houden we even rust en geniet de pup van zijn zelf meegebrachte lunch en een bak vers drinkwater. Na de middagwandeling brengen wij uw pup weer thuis waar deze lekker kan slapen en uitrusten van de avonturen totdat u weer thuis bent.

Uitlaatservices, mogelijkheden & tarieven
Wandeling in kleine groep
Losse wandeling 
15.50
5 rittenkaart 75,00
10 rittenkaart 145,00
15 rittenkaart 210,00
2 honden, 1 adres
27.50
2 honden, 1 adres,  5 rittenkaart
135.00
2 honden, 1 adres, 10 rittenkaart
260,00
2 honden, 1 adres, 15 rittenkaart
375.00

 

Individuele wandeling
Losse wandeling 
17,50
Weekend/feestdag wandeling
30,00

 

Wandeling, speciaal voor puppen
Puppenwandeling
20,50
Puppendagkaart, 5 rittenkaart
100,00
Puppendagkaart, 10 rittenkaart
195,00
Puppendagkaart 15 rittenkaart
285,00

Trainingen

Stap-voets kan u ook voorzien van een gehoorzaamheidstraining voor uw hond. De training wordt aangeboden in zowel groepsverband als individueel. De gehoorzaamheidslessen in groepsverband worden in kleine groepen gegeven van maximaal 8 honden in een groep. Tijdens de lessen staat de praktijk voorop vandaar dat de trainingen in de Vlaardingse polder worden gegeven zodat wij gebruik kunnen maken van de praktijk zoals hardlopers, fietsers, schapen en paarden. U leert tijdens deze cursus veel over het gedrag van uw hond en er wordt gekeken naar wat uw hond nodig heeft en welke trainingsmethode voor jullie van toepassing is. Hou onze website in de gaten voor startdatum en tijd(en) van de groepslessen. Tijdens de wintermaanden vervallen de lessen omdat er op de aangegeven locatie geen verlichting aanwezig is.

Individuele lessen kunnen aangevraagd worden zodat wij specifiek aan het werk gaan met de oefeningen waar u en uw hond moeite mee hebben. Dit kan betekenen dat wij aan de slag gaan om ongewenst gedrag af te leren, gehoorzaamheid en contact te verbeteren, etc.

In het kort 

 • 10 gehoorzaamheidslessen in groepsverband in kleine groep.
 • Buiten trainen en gebruik maken van wat alles wat er voor handen is (zeer praktijk gericht trainen)
 • De oefeningen bestaan uit basis gehoorzaamheidsoefeningen, het afleren of hanteerbaar maken van ongewenst gedrag van uw hond en contact oefeningen.
 • Individuele lessen (privelessen).

Groepslessen

Op maandagavond geef ik een gehoorzaamheidscursus voor baas en hond. Tijdens deze cursus leert de baas veel over het gedrag van zijn hond. Ik train individueel dit betekent dat wij naar de baas/hond combinatie kijken en van daaruit een aangepast trainingsschema vaststellen. Dit betekent voor u dat u tijdens de lessen niet lang stil staat en moet wachten op uw medecursisten. Maar gedurende de les constant in beweging bent. De oefeningen bestaan uit basis gehoorzaamheids oefeningen, het afleren of hanteerbaar maken van ongewenst gedrag en contactoefeningen. Tijdens de wintermaanden vervallen deze lessen omdat er op de aangegeven locatie geen verlichting aanwezig is.

Privélessen

Ook heb ik de mogelijkheid voor individuele lessen (privèlessen). Ik begeleid u dan met uw hond om ongewenst gedrag te voorkomen of af te leren, gehoorzaamheid en contact te verbeteren, etc. U bepaalt zelf de locatie mocht dit buiten mijn werkgebied zijn dan gaat dit in overleg en ben ik genoodzaakt extra benzinekosten in rekening te brengen.

Trainingen, mogelijkheden & tarieven
 
Groepslessen, 10 lessen
150,00
Individueel, 5 lessen
180,00
Bezoek of consult 45,00

Dagopvang 

We weten allemaal wel hoe het te werk gaat wanneer iemand zijn of haar kind naar een kinderdagopvang brengt. Voordat de ouder(s) gaan werken breng je je kind naar een gerenommeerde crèche waar de gehele dag je kind onder toezicht veilig kan spelen. Dit is ook ons concept alleen dan voor jullie trouwe viervoeter! Geen kennels maar juist veel (speel) ruimte waar de honden onder goede begeleiding de gehele dag kunnen vertoeven met elkaar.

Voordat de baas naar zijn of haar werk gaat breng je je hond bij ons op het Trimpad 32 in Vlaardingen (wel even uitlaten van te voren!). Als alle honden aanwezig zijn rijden wij naar de polder voor een ochtendwandeling op ons prachtige omheinde terrein in de broekpolder.

Na de wandeling keren we terug naar onze locatie aan het Trimpad en verblijven de honden in een ruimte van ruim 130m2 om te spelen of lekker te relaxen na de wandeling. Er is een buiten uitloop aanwezig zodat de honden niet alleen binnen verblijven en ook buiten kunnen genieten van evt badjes en speeltjes. Overdag worden de honden vermaakt met spelletjes en trainingslessen en in de middag worden de honden nogmaals voorzien van een korte wandeling. Wij hebben een bench ruimte waar de honden zich kunnen afzonderen van de andere honden. Einde van de dag wordt de hond weer opgehaald door zijn of haar baas. Wij bieden deze service 5 dagen per week aan van 7.00 uur tot 18.00 uur.

Let op! Op dit moment hanteren wij een wachtlijst.

Dagopvang, mogelijkheden & tarieven
Dagopvang, per dag
26.50
5 rittenkaart dagopvang
135,00
10 rittenkaart dagopvang
250,00
15 rittenkaart dagopvang

360.00

In het kort

 • Kleinschalige hondendagopvang zonder kennels
 • Wandeling in de polder
 • Middaganimatie en korte wandeling
 • Wachtlijst