stagiaires
Animal Care Samos zoekt dierverzorger/ster in opleiding
26 maart 2016
grasaren
Gemeente Utrecht pakt door hondeneigenaren gevreesde grasaren aan
8 juni 2016
hondenspeeltuin

De losloop- en uitlaatgebieden in Vlaardingen en omgeving staan onder druk. Dit is met name het geval bij de gebieden in de bebouwde kom, maar ook bij het losloopgebied in de Vlaardingse Broekpolder. Dit losloopgebied staat een groot deel van het jaar onder water en steeds meer andere recreanten (mountainbikers, hardlopers, paarden, etc.) doorkruisen het gebied.

Het losloopgebied wordt dus steeds drukker en minder aantrekkelijk voor de hondenbezitter om hier met honden los te lopen. Het leek Stichting Hondenspeeltuin de Broekpolder tijd om hier iets mee te doen. Op dit moment word er hard gewerkt aan een Hondenspeeltuin in de Broekpolder.

Omdat Hondenuitlaatservice Stap-Voets ook veel gebruik maakt van dit natuurgebied voor de wandelingen heb ik besloten in de Stichting te stappen en dit geweldige initiatief te gaan behartigen. Gaat er hierdoor wat veranderen aan de service die we bieden? Het antwoord hierop is simpel, Nee. We blijven gewoon alle uitlaat en trainingsdiensten bieden zoals je gewend bent van ons. Wel is er de mogelijk dat we in de toekomst wat extra services kunnen gaan bieden of via de hondenspeeltuin mee gaan doen aan evenementen maar hier later meer over.

stapvoets
stapvoets
Wij bieden een Hondenuitlaatservice aan voor iedereen die door omstandigheden overdag niet zelf zijn hond(en) kan uitlaten. Dat kan zijn omdat u een baan heeft en tussendoor niet naar huis komt. Als u ziek of slecht ter been bent, waardoor u niet lang kunt wandelen. Of als uw hond niet de energie kwijt kan, waar hij behoefte aan heeft.

Comments are closed.